Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Kiramore Cat Sterilized&Light 1.5Kg-15Kg

Цена

2100 ден.

Цена на килограм:

140 ден / 1 KG

270 ден / 1.5 KG

Опис

Комплетна храна за кастрирани мачки од 12 месеци,како и мачки со ниско ниво на движење ,со пилешко месо и ориз.Сирови протеини 34%,Сирови масти 10%,Сирови влакна 3,4%,сиров пепел 7,9%

Земја на потекло:

Италија