Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Kiramore Cat Urinary 15Kg-1.5Kg

Цена

2100 ден.

Цена на килограм:

140 ден / 1 KG

270 ден / 1.5 KG

Опис

Комплетна храна за мачки од 12 месеци старост,со мисиркино месо со состојци кои го регулират ПХ на урината и спречуват стварање на кристали.Сирови протеини 30,8%,Сирови масти 13%,Сирови влакна 3%,Сиров пепел 7,7%

Земја на потекло:

Италија