Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Kiramore Dog Adult Top Energy 15Kg

Цена

2000 ден.

Цена на килограм:

134 ден / 1 KG

Опис

Хај Премиум храна за возрасни кучиња од 12 месец со висока физичка активност,со пилешко месо.Протеини 30%,Масти 20%

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ