Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Koccole Complete 405 gr

Цена

45 ден.

Цена на килограм:

Опис

Состав;месо и месни производи(говедско 4%),(пилешко 4%),житарици,минерали,шеќери.Нутритивни додатоци:Вит А 1100 UI/Kg,Вит Д3 140 UI/Kg,Вит Е 10 мг/Кг,таурин 445 мг/Кг,бакар сулфат пентахидрат 4,4 мг/Кг.Аналитички состав:Влага 82%,суров протеин 7,0 %,сурови влакна 0,5 %,сурови масти 4 %,суров пепел 2,0 %,Калциум/фосфор 1,25 . Да се чува во Суво и Ладно место

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ