Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Koccole Fitness 20Kg

Цена

1950 ден.

Цена на килограм:

97.5 ден / 1 KG

Опис

Комплетна храна за мачки со вкус на бело месо .Сирови протеини 31%,Сирови масти 10%,Сирови влакна 3,6%,Сиров пепел 9,4%

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ