Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Large Water Basin

Цена

100 ден.

Цена на килограм:

Опис

Голема поилка-базин.Пластика. Димензии-16х10х5,7 цм

Шифра:

97922

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ