Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Leash 6 in 1 Twist L

Цена

450 ден.

Цена на килограм:

Опис

Поводник Твист 6 во 1 Л.Боја-црвено,сино. Димензии-100-200х2 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ