ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Leash Basic M

Цена

240 ден.

Цена на килограм:

Опис

Поводник Басик М. Боја - црн, црвено, сино, розево, кафено, виолетово. Димензии - 150-1,5цм,

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ