Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Leash Basic XL

Цена

370 ден.

Цена на килограм:

Опис

Поводник Басик ХЛ. Боја - црн, црвено, сино, кафено. Димензии - 150-2,5цм,

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ