Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Leash Cotton XL

Цена

480 ден.

Цена на килограм:

Опис

Поводник Котон ХЛ. Памбук. Боја - црно, црвена, сино, каки и кафено. Димензии - 140х3цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ