Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Leash Joy L

Цена

370 ден.

Цена на килограм:

Опис

Поводник Џој Л. Боја - сино, зелено, црвено, портокалево, сиво, розево, пламен, виолетово, жолто, магента, бургундни. Димензии - 150х2цм,

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ