Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Leash Joy XL

Цена

490 ден.

Цена на килограм:

Опис

Поводник Џој ХЛ. Боја - пламен, виолетово, магента, бургундни. Димензии - 150х2цм,

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ