Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Leash Reflective XL

Цена

420 ден.

Цена на килограм:

Опис

Поводник Рефлектив ХЛ. Боја - црн, црвено, сино и кафено. Димензии - 150х2,5цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ