Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Leash Rubber L-XL

Цена

520 ден.

Цена на килограм:

Опис

Поводник Рубер Л-ХЛ. Боја-црно и портокалево. Димензии-120х2 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ