Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Leash Twist M

Цена

210 ден.

Цена на килограм:

Опис

Поводник Твист М.Боја-црвено,сино,розево и портокалево. Димензии-150х1,5 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ