Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Midi Gulliver

Цена

750 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Миди Гуливер (за глодари, мачки и кучиња до 5 кг) Димензии - 45x33x33 цм.

Шифра:

96169

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ