Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Mini Gulliver

Цена

680 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Мини Гуливер (за глодари и птици до 2,5 кг) Димензии - 40x30x24 цм.

Шифра:

96159

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ