Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Muzzle XXL

Цена

390 ден.

Цена на килограм:

Опис

Маска за кучиња,големина ХХЛ.Боја-кафена,беж и графит.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ