Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Oval Bedding Basic M

Цена

1270 ден.

Цена на килограм:

Опис

Овален кревет Басик М - За кучиња и мачки. Боја - црна, кафена и графит. Димензи - 52х44х14цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ