Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Oval Bedding Basic S

Цена

1050 ден.

Цена на килограм:

Опис

Овален кревет Басик С - За кучиња и мачки. Боја - црна, беж, кафена и графит. Димензии - 46х38х13цм

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ