Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Oval Bedding Fun S

Цена

1150 ден.

Цена на килограм:

Опис

Овален кревет Фан С - За кучиња и мачки. Боја - црно, црвено, кафено и розево. Димензии - 46х38х13цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ