ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Pedro Meal Junior 15 kg

Цена

1450 ден.

Цена на килограм:

97 ден / 1 KG

Опис

Комплетна храна формулирана со висококвалитетно месо и житарици за кучиња во основна активност од 20 дена па се до 12-24 месечна старост. Состав- дехидрирано пилешко,дехидрорано месо, пченка .пченица ,растителни продукти , ориз,пулпа репка,минерали , фруктоолигосахариди 0,05%Аналитички состав- сирови протеини 29%,Сирови Влакна 2,5%,Сирови масти и масла 13%,Сиров пепел 8%. Адитиви во Кг- Витамин А И.Е. 15000,Витамин Д3 И.Е. 1400,Витамин Е 110 mg ,Железо (железо карбонат) 100mg,Железо оксид 350 mg,Цинк (цинк оксид) 120 mg ,Бакар (основни бакар карбонат)3,5 mg ,Манган (манган карбонат) 10 mg,Јод (калиум јодид) 2,2 mg ,Антиоксиданси. Да се чува на суво и ладно место.

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ