ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Pedro Meal Special Formula 15 kg

Цена

1100 ден.

Цена на килограм:

73.33 ден / 1 KG

Опис

Комплетна храна формулирана со висококвалитетно месо и житарици за кучиња во основна активност.Состав-Месо и месни деривати,зрна,растителни нус-производи,масло и маснотии,натриум триполифосфат. Аналитички состав- Влага 8%,Сирови протеини 23%,Сирови Влакна 3,5%,Сирови масти и масла 9%,Сиров пепел 10%. Адитиви во Кг- Витамин А И.Е. 5000,Витамин Д3 И.Е. 375,Витамин Е 35mg ,Железо (железо карбонат) 80mg,Железо оксид 340 mg,Цинк (цинк оксид) 100 mg ,Бакар (основни бакар карбонат)3,5 mg ,Манган (манган карбонат) 8 mg,Јод (калиум јодид) 1,7 мг ,Антиоксиданси. Да се чува на суво и ладно место.

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ