Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Pet Carrier Bag Basic L

Цена

1800 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортна торба Басик Л - боја црна, беж, и кафена. За мали кучиња и мачки. Димензии - 42х26х30цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ