Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Pet Carrier Bag Basic S

Цена

1600 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортна торба Басик С - боја црна, беж, и кафена. За мали кучиња и мачки. Димензии - 35х21х24цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ