ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Proper Braccoid Adult Endurance&Activ 12.5 Kg

Цена

2500 ден.

2000 ден.

Цена на килограм:

200 ден / 12.5 KG

160 ден / 1 KG

Опис

Супер премиум комплетна храна од пилешко и мисиркино месо со ориз за ативни кучиња (ловни,работни,агилни и слич.) Сирови протеини 31%,Сирови масти 21%,Сирови влакна 2%,Сиров пепел 7%

Земја на потекло:

Италиа

Погледни PDF