Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Proper F&T Braccoidi Puppy&Junior 20Kg

Цена

2600 ден.

Цена на килограм:

130 ден / 1 KG

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF