Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Proper Lupoid Endurance & Activ 20Kg

Цена

2600 ден.

Цена на килограм:

130 ден / 1 KG

Опис

Супер премиум храна за кучиња од средни раси(од 20-40 кг),со пилешко и рибешко месо.Протеини 29 %,масти 18%,

Шифра:

99941

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ