Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Proper F&T Mollosoid P&J 12.5 Kg

Цена

1700 ден.

Цена на килограм:

Опис

Суперпремиум храна за кутриња од големи раси од 2 до 24месеци

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF