ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Proper Lupoid Puppy&Junior 12.5-20Kg

Цена

2900 ден.

Цена на килограм:

145 ден / 1 KG

Опис

Суперпремиум храна за кутриња од средни раси од 2-14 месеци.

Земја на потекло:

Италија