ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Proper Molossoid Adult Maintnance 4Kg-12.5Kg

Цена

ден.

Цена на килограм:

Опис

Комплетна храна за oдржување на воздрасни , гигантски големи раси на кучиња со пилешко месо и репка. Состојки: Пилешко (min.14%), дехидрирано пилешки и мисиркини протеини, пченка, пченица, пилешко и говедско месо и масти (стабилизирани со витамин Е), дехидрирани рибни протеини, репна пулпа (мин. 4%), хидролизирани живински протеини, квасец , фосфорна киселина,монокалциум фосфат, ФОС (фрукто-олигосахариди), натриум хлорид. Антиоксиданси и конзерванси: ЕЕЗ дозволени адитиви. Интеграција на kg: Витамин А 15.000IU, 1.200IU витамин Д3, Витамин Е (алфа токоферол мин 91%.) 120mg, витамин Ц 50mg, бакар (бакар сулфат) 20mg.Хемиска анализа: влага 9,00%, сурови протеини 25,00%, сурови масти 13,00%, сурови влакна 3,50%, суров пепел 7,00%. Да се чува во Суво и Ладно место. Земја на Потекло/Производител/Извозник – ГЕДА Мангими срл ИТАЛИЈА. Увозник за Македонија – ПРАКСИС Зуфер дооел, Желино – Тетово 072 273 896

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ