Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Puppy Trainer Set

Цена

750 ден.

Цена на килограм:

Опис

Папи треинер сет,за кутриња. Димензии-60х40х4 цм.

Шифра:

PRO600

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ