Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Raincoat Bristol 23cm

Цена

750 ден.

Цена на килограм:

Опис

Мантил Бристол 23цм водоотпорен. Боја црвено, темно сино и камoфлажа. Димензии - 23х22-34х26-42цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ