Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Raincoat Bristol 27cm

Цена

780 ден.

Цена на килограм:

Опис

Мантил Бристол 27цм водоотпорен. Боја црвено, темно сино и камoфлажа. Димензии - 27х24-36х28-48цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ