Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Raincoat Bristol 32cm

Цена

820 ден.

Цена на килограм:

Опис

Мантил Бристол 32цм водоотпорен. Боја црвено, темно сино и камoфлажа. Димензии - 32х-26-40х32-57цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ