Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Raincoat Bristol 38cm

Цена

870 ден.

Цена на килограм:

Опис

Мантил Бристол 38цм водоотпорен. Боја црвено, темно сино и камoфлажа. Димензии -38х30-46х36-66цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ