Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Raincoat Bristol 48cm

Цена

900 ден.

Цена на килограм:

Опис

Мантил Бристол 48цм водоотпорен. Боја црвено, темно сино и камoфлажа. Димензии -48х36-56х42-72цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ