Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Raincoat Bristol 58cm

Цена

970 ден.

Цена на килограм:

Опис

Мантил Бристол 58цм водоотпорен. Боја црвено, темно сино и камoфлажа. Димензии -58х46-66х48-88цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ