ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Real Dog 24 15Kg

Цена

1450 ден.

Цена на килограм:

81 ден / 1 KG

Опис

Комплетна храна за возрасни кучињасо сите потребни состојци за исхрана на секое куче со пилешко месо

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ