Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Rectangular Cushion Basic L

Цена

1150 ден.

Цена на килограм:

Опис

Правоаголна перница Басик Л. Боја - црна, црвена, кафена и графит, За кучиња и мачки. Димензии - 75х55х8цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ