Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Rectangular Cushion Basic M

Цена

820 ден.

Цена на килограм:

Опис

Правоаголма перница Басик М, за кучиња и мачки. Боја црна, црвена, кафена и графит. Димензии - 55х45х6цм

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ