Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Sleeper 1

Цена

480 ден.

Цена на килограм:

Опис

Лежалка Sleeper 1 за мали кучиња и мачки. Димензии- 56,5х42х24,2 цм

Шифра:

97606

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ