Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Sleeper 1

Цена

530 ден.

Цена на килограм:

Опис

Лежалка Sleeper 1 за мали кучиња и мачки. Димензии-56,5х42х24,2 цм.

Шифра:

98104

Земја на потекло:

Италија

«

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ