Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Sleeper 2

Цена

720 ден.

Цена на килограм:

Опис

Лежалка Sleeper 2 за мали кучиња и мачки. Димензии- 68,5х49х27,5 цм

Шифра:

97835

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ