Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Sleeper 2

Цена

720 ден.

Цена на килограм:

Опис

Лежалка Sleeper 2 за мали кучиња и мачки. Димензии-68х49х27.5 цм.

Шифра:

97621

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ