Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Sleeper 3

Цена

1050 ден.

Цена на килограм:

Опис

Лежалка Sleeper 3 за мали кучиња и мачки. Димензии-80,5х55х32 цм.

Шифра:

97854

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ