Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Small Water Basin

Цена

80 ден.

Цена на килограм:

Опис

Мала поилка-базин.Пластика. Димензии-12х8х5,4

Шифра:

97921

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ