Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Sprint 10

Цена

300 ден.

Цена на килограм:

Опис

Спринт 10-тоалета за мачки,светло сина. Димензии-31х43х14 цм.

Шифра:

96458

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ