Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Sprint 20

Цена

480 ден.

Цена на килограм:

Опис

Спринт 20-тоалета за мачки,пастел зелена. Димензии-39х58х17 цм.

Шифра:

96559

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ