Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Sprint Corner

Цена

440 ден.

Цена на килограм:

Опис

Спринт Корнер - тоалета со хигиенска лопатка Димензии - 40х56х14

Шифра:

96606

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ